Complex Oil Treatment medel som minskar sotningen på motorn

119,00 kr

  • All känslig data/bankinformation är skyddat med hjälp av SSL-kryptering (Secure Socket Layer). Alla transaktioner behandlas av leverantören och sparas eller behandlas ej i våra servrar. All känslig data/bankinformation är skyddat med hjälp av SSL-kryptering (Secure Socket Layer). Alla transaktioner behandlas av leverantören och sparas eller behandlas ej i våra servrar.

Complex Oil Treatment-ett medel som innehåller atomisk revitalizant och som ökar oljetrycket och minskar sotningen på motorn.

Complex Oil Treatment-ett medel som innehåller atomisk revitalizant och som ökar oljetrycket och minskar sotningen på motorn.

Helsyntetiskt medel som innehåller revitalizant och ökar motoroljans viskositet och skyddar motorn mot slitningar. Ökar motorns oljetryck och oljans viskositet, minskar oljeförbrukning och askinnehållet i avgaserna, skadar ej turboladdaren. Fungerar perfekt för väldigt slitna motorer.

Revitalizanten som medlet innehåller stoppar motorn från att slitas vidare och garanterar att motorn kan användas tills motorn är helt utmattad.

Problem: motorn kolvar har slitits ut och ventilernas tätningar har förlorat sin elasticitet och på grund av detta brukar motorn för mycket olja, det kommer ”rök” ur motorn och brännkammarna har blivit sotiga.

Lösning: använd Complex Oil Treatment som ökar oljans viskositet och detta i sin tur ökar oljetrycket och förbättrar smörjningen på delar som slits ut och tack vare detta avlägsnas sot och oljeförbrukningen minskar.

Problem: större spel i vevmekanismen och mellan kamaxel och kullager minskar oljetrycket och på grund av detta kan motorn sluta fungera.

Lösning: använd Complex Oil Treatment som ökar oljans viskositet och detta i sin tur ökar oljetrycket och förbättrar smörjningen på delar som slits ut.

Användning:

  • värm upp motorn till normal arbetstemperatur
  • värm upp medlet till 25-30¤C och häll i motorns oljetank
  • starta motorn och låt motorn gå på tomgång i 2-3 minuter
  • använd fordonet som vanligt

Dosering:

1 flaska medel (250 ml) för ca 4-5 liter motorolja

Kommentarer:

  • medlet kan användas med alla motoroljor
  • kan användas i både bensin- och dieselmotorer
  • rekommenderas att användas en gång per oljebyte

Ingredienser:

Basoljan innehåller högmolekylära polymerer och atomisk revitalizant

Förpackning:

250 ml, behållare

16 objekt

Recensioner

Inga kundrecensioner för tillfället.

Skriv din recension

Complex Oil Treatment medel som minskar sotningen på motorn

Skriv din recension