Användarvillkor

På denna webbplats (och i dessa dokument) presenterar vi villkoren för hur du kan använda vår webbplats https://xadosweden.se som en gäst eller registrerad användare. Innan du börjar använda denna webbplats ska du noggrant läsa igenom följande användarvillkor och dess bilagor som också finns publicerade på vår webbplats (integritetspolicy). Genom att använda vår webbplats accepterar ni användarvillkoren och är skyldig att följa dessa. Om du inte accepterar följande villkor ska du inte använda vår webbplats.

Information om oss

Vårt företag Estpak Transport Bygg AB är registrerat i Sverige, Org. nr. 559117-8743, vår adress är VÄSTGÖTARESAN 105 LGH 1101 75754 Uppsala och vi använder webbplatsen https://xadosweden.se. Vi är återförsäljaren av XADO:s (XADO Chemical Group) produkter i Sverige.

Allmänna bestämmelser

XADO Chemical Group förbehåller sig rätten att ändra webbplatsens innehåll och / eller uppdatera dess innehåll eller begränsa tillgången till webbplatsen efter eget gottfinnande.

Immateriella rättigheter

XADO Chemical Group äger upphovsrätten och immateriella rättigheter till mjukvaran, ljud-, video- och textmaterial samt foton och andra objekt. Information och andra objekt som publiceras på plats kan reproduceras eller distribueras i oförändrat skick utan kommersiellt syfte. Kommersiell användning är endast tillåtet om XADO Chemical Group skriftligen har utfärdat tillstånd om detta.

Man måste nämna upphovsrätten och andra immateriella rättigheter när man vill publicera vårt material någonstans.

Informationens tillförlitlighet

Kommentarer och annan material som publiceras på vår webbplats faller utanför tillförlitlig information. Därför ansvarar vi inte för tillförlitligheten av sådan material. Vi är fria från ansvar för sådant innehåll gentemot webbplatsens besökare eller personer som använder informationen på vår webbplats.

Vårt ansvar

XADO Chemical Group rekommenderar att man innan produkten används går igenom anvisningarna som gäller för produkten.

XADO Chemical Group ansvarar ej för direkta, indirekta skador eller andra skador som har uppkommit när man har använt vår webbplats om skadorna förknippas med användandet av vår webbplats, oförmågan att använda webbplatsen eller informationen som förknippas med webbplatsens sidor eller materialen som är publicerad på webbplatsen.

Information om dig och ditt besök på vår webbplats

Vi behandlar dina personuppgifter genom att ta hänsyn till integritetspolicyn. Om du använder vår webbplats accepterar du hur vi behandlar dina uppgifter och vi garanterar att alla uppgifter är korrekta.

Integritetspolicy